V-ați cunoscut pe Tinder, ați vorbit, v-ați plăcut, ați decis să ieșiți la o întâlnire la cină. Cum te îmbraci? Te-a provocat un prieten să ieși la un blind date la cină. Cum te îmbraci? Sunteți împreună de aproximativ o lună și ieșiți la un date, la cină. Cum te îmbraci? Sunt atâtea scenarii posibile, dar totuși, există o constantă: este o întâlnire la cină și trebuie să faci o figură frumoasă.

LOOK INTERESANT PENTRU BARBATI

Ai noroc. Nu știm prea multe despre dating (aici vei compensa tu), dar știm despre haine. Așadar, hai să vedem!

Cum să te îmbraci când luați cina la un restaurant

Dacă v-ați dat întâlnire la un restaurant foarte fancy și ești puțin îngrijorat pentru că nu știi ce să porți și ce se potrivește, cel mai bun sfat este acesta: keep it simple! Outfiutl de seară al unui bărbat stilat trebuie să fie cât mai simplu: pantaloni negri, sacou negru, o cămașă albă și o pereche de pantofi sunt tot ce ai nevoie pentru a crea un outfit clasic, dar chic. Îi vei da parteneri senzația că ești sigur pe tine, știi cum să te porți în astfel de situații și că nu îți scapă niciun detaliu. Dacă vrei să mergi puțin mai departe, poți adăuga și o cravată. Acest lucru te duce puțin pe făgașul formalului, iar o cravată cere destul de multe sacrificii. Așadar, noi recomandăm un look elegant, dar, în același timp, casual.

cravate de barbati

Cum să te îmbraci dacă mergeți la un pub

În acest caz, lucrurile sunt puțin mai complicate decât de așteptai. Trebuie să fii stylish, dar foarte relaxat, natural, outfitul să pară o extensie completă a ta. Poți fi tipul mai rebel care vine îmbrăcat cu o cămașă albă, de tip Oxford, o pereche de pantaloni de tip joggers și o geacă bomper pentru a da outfitului o alură aparte. Este maximul de casual pe care poți merge în cazul unui date semi-formal.

Dacă ai un stil mai serios și în viața de zi cu zi, atunci o pereche de jeans negri nu dau grej niciodată. Îi combini cu o cămașă închisă la culoare și un sacou în același ton. Să nu faci greșeala de a lăsa cămașa peste pantaloni. Chiar dacă este un outfit semi-formal, acest lucru nu se face. Știm că ți-a trecut prin gând, că ai văzut undeva...însă, nu.

Imbracaminte de barbati paltaone

Cum să te îmbraci dacă ieșiți la un eveniment de street food

Așadar, dacă date-ul este unul mai puțin convențional. Nu vă vedeți nici la restaurant, nici la pub, nici la o cafenea, ci ea îți spune că vrea să vă plimbați agale printre standurile unui târg de street food sau chiar târgul de Crăciun, atunci lucrurile se schimbă. Din nou!

Recomandarea noastră este să te joci puțin cu culorile și stilurile. Treburile sunt puțin mai relaxate, pentru că nici ea nu va veni îmbrăcată în cea mai bună rochie de seară a ei. Dacă vrei să ai o plimbare drăguță pe străzile orașului, atunci ceva mult mai confortabil, dar chic este norma. Așadar, nu o da în bară! Sacoul negru și cămașa albă nu mai sunt alegerea potrivită. Poți păstra încă blugii negri, dar trebuie să îi accesorizezi cu ceva mai colorat, precum un jumper galben. Recomandarea noastră ar fi să accesorizezi o pereche de pantaloni gri cu un pullover colorat (doar o singură culoare) și o geacă de iarnă sau toamnă, în funcție de anotimp. O pereche de Conversi albi în picioare completează perfect un look care trebuie să fie chic, dar laid-back, adică relaxat, normal, confortabil. Sigur veți avea multe lucruri care vă vor fura atenția. Outfitul nu ar trebui să mai fie unul dintre ele.

PULOVER VERDE ORIGINAL

Cum să te îmbraci dacă mergeți la un picnic romantic de seară

Sigur tu nu te-ai gândit la asta, dar poate ea a făcut-o. Ce poate fi mai romantic decât voi doi, pe iarbă, sub soarele apunând sau clar de lună, vorbind câte în lună și-n stele în timp ce savurați cele câteva sandvișuri pe care le-ați adus cu voi?

Așadar, cum te îmbraci în situația asta? Dacă este cald afară, atunci lucrurile sunt mai simple, dar dacă este toamnă sau chiar iarnă și ea are ideea nebunească de a merge la picnic ce faci? Trebuie să îți alegi un outfit care să fie cât de cât funcțional, nu doar să arate bine. Noi recomandăm, pentru sezonul rece, să alegi o geacă de tip wax jacket, neagră. Îți va oferi un look curat, stilat, clasic. Nu poți da greș în situația asta și îți va ține și de cald. Completează lookul cu o pereche de blugi de un albastru închis și cu un pulover negru, gros. (s-ar putea să trebuiască să îi împrumuți ei geaca) și totul va fi bine.

Este un outfit care exprimă încredere, stil, cu un touch subtil de chic. Este un outfit pe care îl poți purta și la un date în aer liber de genul plimbare în parc, vizitare muzeu etc. Da, oamenii mai ies și la date-uri dinastea și cu siguranță și tu vei fi nevoit să o faci. Să nu zici că nu ne-am gândit la toate!

Cum te îmbraci dacă luați cina cu părinții

Vine o zi când ești pus și în această situație. Întâlnirile nu sunt întodeauna ușoare, iar în unele situații disperate este nevoie de decizii disperate. Nu te panica! Nu e chair așa de grav. Să zicem că ești invitat acasă la părinții ei. Trebuie să păstrezi un look foarte casual și confortabil. Nu încerca să demonstrezi că ești cine nu ești. Nu veni îmbrăcat la patru ace, costum, cravată, butoni la cămașă sau alte nebunii. Fii tu însuți!

Cea mai bună alegere arată cam așa: o pereche de blugi albaștri, o cămașă cu un model subtil pentru a nu risca să faci din outfit unul formal și o jachetă ușoară care să completeze lookul. Trebuie să fie un look foarte curat și relaxat.

SACOU BARBATESC DE CULOARE ALBASTRA BLACK

În final, trebuie să știi că, orice look ai alege, nu trebuie să uiți să adaugi acel accesori ultra-mega important: personalitatea ta. Orice outfit, orcicât de luxos și scump, nu vine cu acest accesoriu încorporat. De fapt, nu prea ai de unde să-l cumperi. Așadar, alege outifutl potrivit pentru dinnner date-ul tău și în funcție de tipul de seară pe care urmează să o petreceți împreună, dar și în funcție de personalitatea ta și de ceea ce crezi că te va pune în lumină. Cu puțină încredere în sine, mmici guideline-uri de la noi, outifutl perfect nu este decât la un gând distanță!