Astăzi trecem prin cam tot ce trebuie urmărit în sezonul primăvară-vară 2019, cele mai în vogă culori și cele mai importante trenduri vestimentare pentru bărbați. Mapăm teritoriul vestimentar al acestei veri și te avertizăm din prima că vei avea de a face cu o reîntoarcere a eleganței, o nouă reafirmare a stilului vestimentar în care piesa de rezistență sunt pantalonii scurți și o dominație a culorilor de verde, verde pal, de salvie. Suntem deja entuziasmați pentru cum vor arăta tendințele primăvară-vară 2019 la bărbați.

OUTFIT CU GEACA DIN PIELE SINTETICA

Probabil că te uiți pe fereastră în momentul de față și te întrebi de ce nu mai vine odată vara asta pentru că aduce cu ea festivaluri de muzică, soare, plajă și vacanță. Ei bine, vara este pe drum și dacă nu începi să te gândești de pe acum la cum îți reorganizezi garderoba, s-ar putea să te ia pe nepregătite.

Acestea sunt tendințele primăvară-vară 2019 la bărbați

Din fericire, nu este foarte greu să găsești un ghid care să te ajute să strălucești vara asta, pentru că el este chiar aici. Tendințele primăvară-vară 2019 sunt îndreptate spre eleganță. Este o reîntoarcere și o reafirmare a eleganței la bărbați, dacă putem spune așa. Croiala elegantă s-a întors, la Paris, la Milano la Londra, și nu numai casele de modă de la care te-ai aștepta la eleganță au prezentat, ci și brandurile mai outré au ieșit în față cu croieli elegante.

Așadar, îți recomandăm să dai un refresh la garderoba ta și să achiziționezi cel puțin 2 sacouri de vară, unul mai casual pe care îl poți purta la garden party-uri sau ieșiri semi-formale și unul elegant, dar ușor pentru petrecerile seară.

SACOU DEOSEBIT ALBASTRU COBALT BLACK ROCKPentru cei mai îndrăzneți dintre voi, recomandăm un outfit de seară format dintr-o pereche de pantaloni ușori de pânză și un sacou de vară, colorat, purtat pe piele. Vara asta, cei mai îndrăzneți pot purta sacou cu pieptul gol, iar tendințele le sunt favorabile. Ce ziceți de asta?

Tendințele primăvară-vară 2019 pantaloni scurți bărbătești

Un articol vestimentar căruia chiar trebuie să-i dai importanță vara sunt pantalonii scurți. Am mai discutat acest lucru și într-o postare anterioară. Pantalonii scurți sunt un must dacă vrei să fii cool vara asta. Chiar dacă foarte mulți bărbați se feresc să-i poarte, pantalonii scurți îți vor face vara mai frumoasă, mai confortabilă și mai accesibilă. Recomandarea noastră rămâne, însă, la pantaloni scurți scurți, adică până la genunchi sau mai scurți decât atâta. Aceștia au fost prezenți pe toate podiumurile și la toate show-urile de modă, anul acesta. Așadar, nu prea ai cum s-o dai în bară cu pantalonii scurți vara asta.

BERMUDE SPORT BARBATESTI BLEUMARIN

Pe lângă pantalonii scurți în stil bermude sport, mai poți opta și pentru pantaloni scurți din jeans. Îți recomandăm o culoare mai deschisă, chiar alb, pentru că vara este un sezon al culorilor vii.
BERMUDE JEANSI BARBATESTI DE CULOARE ALBA

Culoarea de vară 2019 – verde salvie

Verdele salvie a fost culoarea cea mai pregnantă la show-urile de modă de anul acesta. Așadar, orice se află în spectrul gri închis spre verde, kaki și verde pal salvie, vor merge foarte bine acest sezon. Dacă garderoba ta duce lipsă de așa ceva, nu ezita să faci câteva achiziții primăvara asta.

PANTALONI ELEGANTI CHINO DE CULOARE KAKI

Tendințele de vară 2019- geantă de mână

Am văzut anul acesta, pe podiumurile de la Paris, Londra sau Milano, o prevalență a genților de mână, mai mult o reinterpretare a genții clasice, tip saddle bag și transformarea ei într-o serie de genți de purtat pe umeri sau la mână. Multe dintre modelele de pe podiumurile de modă au avut la ei câte o geantă. Nu credem că este nimic greșit în asta întrucât, până la urmă, și bărbații au lucruri pe care trebuie să le ia cu ei, nu? Și o pereche de pantaloni cu buzunare mari și arhipline nu arată niciodată bine pe tine.

CASYL JEANSY RUCSAC

De aceea, recomandarea noastră este să reinterpretezi și tu puțin tendințele sezonului primăvară-vară 2019 și să achiziționezi o geantă sau borsetă bărbătească sau chiar un mic rucsac cool pe care să poți să-l iei cu tine oriunde și în care să depozitezi toate acele nimicuri care îți umplu buzunarele. Cu toții le avem, hai să recunoaștem.

 

GEANTA NEAGRA BARBATEASCAVara 2019 este sezonul imprimeurilor

Bine, nu chiar „imprimeu” așa cum erai obișnuit de la bunica, dar, vara aceasta, se vor purta foarte mult cămășile și tricourile cu modele și patternuri cât mai bogate și cât mai colorate. Toate prezentările de modă de anul acesta prefigurează o vară plină de culori vibrante și patternuri care să-ți ia ochii. Și nu numai tricourile și cămășile intră la această categorie, ci și sacourile sau chiar treningurile sport.

Dacă ești adeptul unui stil vestimentar mai simplu, un tricou dintr-o singură culoare să zicem, nu e rău, dar nici să-ți îmbogățești garderoba cu câteva cămăși și tricouri colorate, cu imprimeu nu este o mișcare rea. Trebuie să arăți că ești la current cu noile tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2019, dar fără să-ți pierzi originalitatea și stilul personal.

TRICOU ALBASTRU INCHIS PENTRU BARBATI WIND