Costul aferent livrarii prin compania de curierat FAN Courier sau Urgent Cargus este de 14 Lei. La comenzi care depasesc 399Lei, costul aferent livrarii este 0 Lei.

La comenzile cu plata la livrarea coletului se va percepe o taxa aditionala de 4 Lei.

Produsele sunt livrate de catre FAN Courier sau Urgent Cargus la adresa mentionata de client. In cazul in care clientul achita comanda plasata prin card bancar, coletul va fi transmis prin Posta Romana in regim „colet intern“ (fara plata la livrare). In cazul in care clientul opteaza pentru plata la livrarea comenzii, aceasta va fi transmisa in regim „Colet cu ramburs la destinatie“ cand clientul la preluarea coletului va achita intreaga suma a comenzii, adica pretul produselor, precum si costurile aferente livrarii.

Clientul poate opta pentru ridicare personala a coletului de la oricare punct de lucru al Coletaria. Costul aferent este de 10 Lei. Lista punctelor Coletaria Pick-Up: https://www.coletaria.ro/puncte-pick-up

Livrarea comenzilor: Luand in cosiderare gama larga de dimensiuni, diversitatea si a preturilor produselor, termenul de livrare este de max. 10 zile lucratoare. Insa in general produsele sunt expediate in 5 zile lucratoare.